evil

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1 Cum sa adaugi masini tunate in Gamemod la data de Lun Ian 21 2013, 05:50

I'm sorry

avatar

Fondator
MENTIONEZ: ACEST TUTORIAL NU ESTE FACUT DE MINE , IL POSTEZ DOAR PENTRU A REDUCE DIN INTREBARILE CARE APAR PE TEMA ASTA

la inceput:
Cod:
new vehicle1;
(daca avem doar 1 singura masina de tunat)
sau
Cod:
new vehicle[x];
(daca avem mai multe masini, x reprezentand numarul de masini care le avem)
Acum mergem la OnGameModeInit
si dupa { adaugam masinile

Primul caz:
Cod:
vehicle1 = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); //
(daca avem doar 1 masina de tunat)

Al doilea caz:
Cod:
vehicle[0] = AddStaticVehicle(420,-2482.4937,2242.3936,4.6225,179.3656,6,1); //
(daca avem mai multe, urmatoarea masina fiind vehicle[1], vehicle[2] etc...pana la valoarea x-ului de mai sus)

Tot ce mai ramane de facut acum este sa adaugam tunningul (Nitro / Spoiler / Paintjob etc..)
Pentru primul caz cand avem doar o masina:

Cod:
AddVehicleComponent(vehicle1, 1010); // Nitro

Sau pentru al doilea caz cand avem mai multe masini:

Cod:
AddVehicleComponent(vehicle[0], 1010); // Nitro
AddVehicleComponent(vehicle[1], 1010); // Nitro

Lista cu toate componentele si ID-urile lor o gasiti aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cei care nu stiu cum sa adauge componentele: In caz ca nu stiti unde sa scrieti id-ul componentei:

Cod:
AddVehicleComponent(numelevehiculului, componenta);



[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Salut Vizitator Ai postat un numar de 0 mesaje
Te-a inscris pe data de
Ultima vizita a fost in
Si sa il salutam pe Tibirogamer , ultimul membru inregistrat pe EvilGaming
Respect Vizitator
http://evil-gaming.forumer.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum